12-21 februari 2021

Over Anima

Trailers 2021

Festival Anima 2021 door Gil Alkabetz

Gil Alkabetz, animatiefilmregisseur, creëerde de poster van Anima 2021 en maakte een prachtige trailer die de ontmoeting tussen animatiefilm en Mens illustreert.
Er zijn twee formaten van de trailer beschikbaar.

 

Animatie: Gil Alkabetz
Muziek: Thomas Giry
Geluid: Sonhouse - sound production agency

ALGEMEEN

Zelfs online blijft Anima een festival voor elk publiek: in alle huiskamers in België kan je een parade van langspeelfilms, tientallen kortfilmprogramma’s, en talrijke bonussen op je scherm bekijken.

KIDS

Zoals altijd kunnen kinderen en gezinnen in de rubriek "kinderen" voldoende fijne films vinden om zich urenlang te verkneukelen.

FUTURANIMA

Futuranima, het programma voor professionelen, spitst zich toe op animatiefilm made in Belgium en belicht het buitengewone professionalisme van Belgisch talent. Op Anima Online zullen alle vooropgenomen video’s van Futuranima onderdak vinden. Daarnaast kunnen de deelnemers via Zoom een hele week lang tal van live activiteiten volgen. In tegenstelling tot de films die enkel toegankelijk zijn in België omwille van de vertoningsrechten, zijn de conferenties en video’s van Futuranima toegankelijk in alle landen en worden ze in het Engels gevoerd.

Propulsé par FestiCiné