12-21 februari 2021 D-143

Partners

GIF wedstrijd

GIF wedstrijd
© Pierre Bailly / Nicolas Fong

ANIMA en LeSoir.be organiseren een wedstrijd voor geanimeerde GIFs. Tijdens de 39e editie van ANIMA (21 februari > 1 maart 2020) mogen tien laureaten hun geanimeerde GIF voorstellen op de cultuurpagina van de website van Le Soir. Er valt dus elke dag een nieuwe GIF te ontdekken !

Hoe deelnemen ?
Internauten en animators hebben tijd tot 31 januari 2020 om hun GIFs bij ANIMA in te dienen. Om voor de wedstrijd in aanmerking te komen moet de GIF volledig door de kandidaat geanimeerd en vrij van rechten zijn. De winnaars dienen zich akkoord te verklaren met een publicatie van hun GIF tussen 21 februari en 1 maart 2020 op de websites en sociale netwerkpagina’s van het ANIMA festival en zijn partner Le Soir.

Jury
De jury bestaat uit Vincent Quittelier (webredacteur van de cultuurpagina Le Soir+), Didier Stiers (film- en muziekrecensent van Le Soir) en Philippe Moins (oprichter van het Anima Festival).

Prijzen
- Publicatie van de GIF en info over zijn maker op de cultuurpagina van de website van Le Soir ;
- Een gratis accreditatie voor professionals die toegang geeft tot alle voorstellingen van het 39e Anima Festival in Brussel.

Stuur uw (geanimeerde) GIFs vóór 31 januari 2019 naar helene@folioscope.be. De winnaars ontvangen schriftelijk bericht tijdens de week van 10 februari 2020.

Wij kijken uit naar uw creaties. Good luck !

Propulsé par FestiCiné