25 februari - 06 maart 2022 D-213

41e editie

Home

Het internationaal festival van de animatiefilm van Brussel

25 FEBRUARI - 6 MAART 2022

De 41e editie van Anima!

Volgende winter keert Anima terug naar de zalen van het sublieme Flagey-gebouw en van diverse bioscopen in Brussel, Wallonië en Vlaanderen! Anima 2022 wordt een gezellige bedoening met echte mensen, films, workshops, conferenties, tentoonstellingen, en met een digitale toets voor ons nieuwe publiek.

Het festival vindt plaats van 25 februari tot 6 maart met stapels nieuwe langspeelfilms, kortfilms, VR-films en nog meer moois... 
Maar daarvoor hebben we eerst jullie inzendingen nodig! 
Schrijf dus nu je film(s) in, dan kan het feest beginnen.

Anima staat heel de zomer op Sooner!

Anima werkt samen met streamingplatform Sooner om jullie het beste van animatiefilm te brengen. De Anima-collectie brengt onze grootste favorieten, enkele must-see klassiekers en speciale Anima-programma’s samen!

Je vindt er niet alleen het Palmares van Anima 2021 en ons kinderprogramma Ministars, maar ook films uit vorige edities van Anima! De films zijn beschikbaar via de verschillende Sooner-abbonementen.

Klik hier voor meer informatie.

ANIMA & MONSTRA

Van 21 juli tot 1 augustus zal het Monstra festival in Lissabon Belgische animatie in de kijker zetten. Anima is al jaren partner van dit leuke festival en werkte dit jaar mee aan de focus op Belgische animatie. Het volledige programma zal vanaf 24 juni online staan. Onze collega’s Karin Vandenrydt en Ezra Belgrado zullen voor de gelegenheid in Lissabon zijn. Als je in de buurt bent, kom dan even hallo zeggen!

www.monstrafestival.com


Vind Anima terug op je favoriete sociale media!

Propulsé par FestiCiné