17-26 februari 2023

Het hele jaar door

Anima on tour

Anima on Tour for Kids

Net als Anima on Tour voor volwassenen biedt ook dit programma het beste uit de editie 2023, maar ditmaal specifiek voor kinderen vanaf 3 jaar: je kan er nieuwe vriendjes maken, tijd nemen om te dromen of ronddwalen in fijne werelden. Een programma zonder dialoog om van te genieten met het hele gezin.
Totale speelduur: 39’ - 3+

Volgende data: Zaterdag 22 april 2023: Flagey

Ben je programmator? Je kan dit programma boeken voor plaatselijke vertoningen.
Als je de films vooraf wilt bekijken, vraag dan je toegangscode tot onze videotheek via daria@folioscope.be.

Programme

Still maar kleine beer, Māra LINIŅA, LV, 2022, 4’ 
Terwijl de ouderberen op zoek gaan naar bessen en honing, blijven de babyberen thuis. De welpen spelen vrolijk met een bolletje wol, maar al snel raken ze in de knoop en staat alles op zijn kop! De film is gebaseerd op het traditionele Lets slaapliedje “Slaap Beertje Slaap” ("Aijā, žūžū, lāča bērni").

T-Rex, Julia OCKER, DE, 2022, 3’
Spijtig genoeg bakt de T-Rex niks van basketbal.

Twee kleine regenwormen en een eekhoorn, Jaromír GÁL, CZ, 2022, 8’
Deze serie vertelt de avonturen van twee jonge regenwormen die telkens na een regenbui uit een gat tevoorschijn komen om hun 'grootse ideeën' te verwezenlijken. In deze aflevering ontmoeten ze een zelfzekere eekhoorn.

Piropiro, Miyoung BAEK, KR, 2021, 9’
Het verhaal van twee vogels: Piropiro, die uit het bos komt, en Dalle, die gevangen zit in een bloemenwinkel in de stad. Ze ontmoeten elkaar toevallig voor de bloemenwinkel, en Piropiro wil dat ze samen naar het bos vliegen.

Spin & Ella, An VROMBAUT, BE, 2022, 7’
Ella is een spinnenfeetje. Ze woont samen met haar beste vriend Spin in Takkenstad. Ella heeft een toverstokje waarmee ze spinnenwebben kan tekenen. Maar dat kan ze alleen met de hulp van Spin! De twee zijn onafscheidelijk, tot op het moment dat Ella en Spin elk een verschillende tekening willen maken.

Franzy's soep, Ana CHUBINIDZE, FR/GE, 2021, 8'
De eenzame buitenaardse kok Franzy schotelt haar beroemde roze soep voor aan een stel hongerige wezens van een vreemde planeet. Ze ontdekt daarbij dat die soep niet alleen heerlijk is, maar ook magische krachten heeft...


Vind Anima terug op je favoriete sociale media!

Propulsé par FestiCiné